• Yeni Kız
Benzersiz Pazarlık Juniors 'Artı Boyutu Kıyafetler İpli Bel Fermuar Denim Ceket

Benzersiz Pazarlık Juniors 'Artı Boyutu Kıyafetler İpli Bel Fermuar Denim Ceket

Ürün Puanı:
₺ 51.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

İpli kot ceket, herhangi bir topluluğa zahmetsiz bir görünüm kazandıracak bir atma tarzıdır. Ön gizli fermuar bağlantılarına ve bir stand yakasına sahiptir. Silueti geliştirmek için ipli bir bele sahip rahat bir siluete kesilmiştir. Düz bacaklı siyah kot pantolon ve yarım botlarla eşleştirin. Sipariş vermeden önce öğenin uygun olduğundan emin olmak için lütfen ölçümlerinizi kontrol edin. Model Vücut Ölçüsü : Yükseklik : 5'7 ", Göğüs : 41 inç, Bel : 32 7/8 inç, Kalça : 46 1/4 inç, Ağırlık : 175 lbs, model 1 X giyiyor. ölçüm (inç cinsinden) Uluslararası Boyut - Göğüs Çevresi Omuz genişliği1x46 7/816 5/ 82 X'NIN sohbeti50-17 3/ 83 X53 1/2- 184 X'NIN sohbeti57 1/8-18 3/4 Benzersiz Pazarlık Gençlerin Artı Boyutu Kıyafetler İpli Bel Fermuar Denim Ceket % 65% Pamuk % 33% Polyester % 2% Spandex. İthal. Yaka standı. Fermuar kapatma. İki göğüs kapağı cebi. İpli Kot Ceket. Makine Benzer Renkte Soğuk Yıkayın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

9FT AĞAÇ DEPOLAMA BFP

₺ 57.98

9 Metrelik bir ağaca (demonte edilmemiş) kadar sığar Dayanıklı malzeme 2 sıralı tekerlek ve taşıma kolu kart tutucu cebi Buffalo plaid'deki bu 9 ft'lik Yuvarlanan Ağaç Saklama Ç

Sedir Taboule Salatası

₺ 7.72

Cedar's ready to serve taboule salatası, Akdeniz mutfağından yemeklerin yanı sıra kendi başına harika bir atıştırmalık veya hafif öğle yemeği için mükemmel bir garnitürdür.

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.