• Yeni Kız
19 Bej Çuval Bezi ve Asma Kabak Sonbahar Hasat Duvar Asılı

19 Bej Çuval Bezi ve Asma Kabak Sonbahar Hasat Duvar Asılı

Ürün Puanı:
₺ 2.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu çuval bezi balkabağı duvar askısı, rustik ama şık bir his sunar. Doğal unsurlar, herhangi bir dekora mükemmel uyum sağlar ve onu küratörlüğünü yapılan ev için mükemmel kılar. Sonbahar yaprakları ve meyveleri sade balkabağını vurgular. Duvar kapıları için idealdir veya bir manto üzerine yerleştirilir. Ürün Özellikleri : Çuval bezi ve asma kabak duvar asılı Sonbahar yaprakları ve kırmızı meyveler Sadece iç mekan kullanımı için Sonbahar ayları veya Şükran Günü için dekorasyon için mükemmeldir Hafif ve asılması kolay - donanım dahil değildir Boyutlar : 14 "Y x 19 " G x.25 "D Malzeme (ler) : çuval bezi / asma / polyester / köpük Çuval bezi ve asma Şükran Günü duvar asılı. Sonbahar yaprakları ve meyveleri balkabağını vurgular. Doğal unsurlar, herhangi bir dekora karışmasına izin verir. 14 inç yüksekliğinde ve 19 inç genişliğindedir.25 inç derinliğinde.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Tatil Zamanı Noel Teneke Kova

₺ 3.00

Geleneksel tatil tasarımlarına sahip dekore edilmiş Metal Kovalar Yatağa sıkışmış, sade ve temiz, taze kesilmiş Noel ağacına sahip eski bir kırmızı kamyon Bu kova, günümüz�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.