• Yeni Kız
Chuckanut Körfezi Çok Meyveli Cheesecake, 3. oz

Chuckanut Körfezi Çok Meyveli Cheesecake, 3. oz

Ürün Puanı:
₺ 2.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu ağız sulandıran cheesecake, lezzetli New York Tarzı cheesecake'imize dönen yaban mersini, çilek ve böğürtlenleri bir araya getiriyor. Chuckanut Bay Foods, Kuzeybatı Washington'un kalbinde yer alan yerel olarak sahip olunan butik bir fırındır. Her lezzetli üründe yerel kaynaklı malzemeler bulunur. Chuckanut Bay, çikolatalı trüf, çilek, çok meyveli ve geleneksel New York tarzı kek dahil olmak üzere çok çeşitli aromalı cheesecake'ler üretir. Tatlıyı asla kaçırmayın! Öğle yemeği için paketlerken veya hareket halindeyken mükemmel bir 3,5 oz boyutunda Chuckanut Bay cheesecake'lerin tadını çıkarın. Chuckanut Bay Foods, margarin yerine yerel olarak üretilen tereyağı, saf krem peynir ve saf vanilya dahil olmak üzere% 100 tamamen doğal malzemeler kullanmaya odaklanır. Her ne pahasına olursa olsun koruyucu ve katkı maddelerinden kaçınılır. Yetenekli bir fırıncı ekibi, her gurme cheesecake'i sıkı kalite kontrollerine özen ve özenle yaratır. Chuckanut Körfezi cheescake'leri hem orijinal lezzette gelir hem de şeker eklenmez. Uygun 3.5 oz boyutu. Yüksek fruktozlu mısır şurubu yok. Küçük partiler, el yapımı. 100 r BHG içermeyen krem peynir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Tatil Zamanı Noel Teneke Kova

₺ 3.00

Geleneksel tatil tasarımlarına sahip dekore edilmiş Metal Kovalar Yatağa sıkışmış, sade ve temiz, taze kesilmiş Noel ağacına sahip eski bir kırmızı kamyon Bu kova, günümüz�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.