• Yeni Kız
9FT AĞAÇ DEPOLAMA BFP

9FT AĞAÇ DEPOLAMA BFP

Ürün Puanı:
₺ 57.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

9 Metrelik bir ağaca (demonte edilmemiş) kadar sığar. Dayanıklı malzeme. 2 sıralı tekerlek ve taşıma kolu. kart tutucu cebi Buffalo plaid'deki bu 9 ft'lik Yuvarlanan Ağaç Saklama Çantası, kullanılmadığında ağacınızı temiz, korumalı ve uzak tutmak için mükemmeldir. Söküldüğünde 9 metrelik bir ağaca kadar dayanacaktır. Boyutlar : 12 "U x 48" G x 28 " Y Kolay taşıma için eşleşen siyah fermuarlı ve siyah kulplu kırmızı ve siyah bufalo ekose çantadır. Kolay kullanım için sağlam polyesterden yapılmıştır Ayrıca kullanılmadığında kolay saklama için siyah kravat telleri içerir Garaj, tavan arası, dolap, oturma odası ve mevsimlik süslemelerinizi sakladığınız her yer için mükemmeldir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Halk Çayır Atkısı - Mavi

₺ 2.67

Her mevsim için çok çeşitli stiller ve aksesuarlar sunar ve kendinizi kendinden emin, sofistike ve maceracı göstermek ve hissetmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir Modaya uy

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.