• Yeni Kız
Robert Mondavi Özel Seçim Chardonnay Beyaz Şarap, mL Şişe,% 13,5 ABV

Robert Mondavi Özel Seçim Chardonnay Beyaz Şarap, mL Şişe,% 13,5 ABV

Ürün Puanı:
₺ 0.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Robert Mondavi Private Selection Chardonnay Beyaz Şarabı, limonlu turta, limon, hanımeli, yeşil elma ve creme brulée aromalarıyla açılan zengin ve kremsi bir Central Coast şarabıdır. Bu chardonnay şarabının her yudumunda vanilya fasulyesi, kabartma baharatları ve esmer şeker notalarıyla tamamlanan pişmiş elma, haşlanmış armut, nektarin, şeftali ve ananas aromaları sunulur. Kaliforniya'nın en iyi kıyı üzüm bağlarından elde edilen chardonnay üzümleriyle yapılan bu Robert Mondavi şarabı, derin, konsantre meyve aromasına sahiptir. Bu Kaliforniya beyaz şarabının çoğu Fransız meşe fıçılarında yaşlandırılarak kızarmış meşe notalarıyla parlak ve kremsi bir yüzey elde edilir. Bir kadeh şarabı kavrulmuş tavuk veya makarna ve krema sosuyla eşleştirin. En iyi lezzet için bu 750 ml'lik beyaz şarabı servis yapmadan önce iki ila iki buçuk saat soğutun. Lütfen şaraplarımızın tadını sorumlu bir şekilde çıkarın. © 2023 Robert Mondavi Özel Seçim, Acampo, CA Robert Mondavi Özel Seçim Chardonnay Beyaz Şarap, 750 m L Şişe,% 13,5 ABV. Beş adet 5 oz porsiyon şarap içeren 750 ml'lik bir şişe Robert Mondavi Private Selection Chardonnay Beyaz Şarabı. Narenciye, hanımeli, yeşil elma, kremalı brulée, şeftali, ananas, vanilya ve şekerli Kaliforniya şarabı. Kavrulmuş tavuk veya krema soslu makarna ile iyi uyum sağlayan Robert Mondavi şarabı. Parlak, kızarmış ve kremsi bir yüzeye sahip dengeli ve zarif sofra beyaz şarabı. Kaliforniya'daki kaliteli üzüm bağlarından elde edilen üzümlerle yapılan Central Coast şarabı. Robert Mondavi şarabı, bir sonraki akşam yemeği partinizde servis yapmak için mükemmeldir. Kıyı esintilerinden etkilenen ve Fransız meşe fıçılarında yaşlanan California chardonnay şarabı. Evde veya uzakta herhangi bir masada eğlenmek için mükemmel, açılması kolay vidalı üst şarap şişesi. Gerçek bir şeyin tadını çıkarın : Robert Mondavi'nin günlük keyif için hazırlanmış şaraplardaki efsanevi uzmanlığı. Sırada ne olduğuna içelim.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Streamlight Kalemi

₺ 2.67

South Bend Ağır Hizmet Tipi Spiral Çubuk Tutucu ile olta balıkçılığı deneyiminizi geliştirin Uzun yıllar kullanım sağlayan kaplamalı, talaşsız bir yüzeye ve sağlam metal ya

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.