• Yeni Kız
onn. iPhone 6.1 Ekranlar için Cam Ekran Koruyucu, Paket

onn. iPhone 6.1 Ekranlar için Cam Ekran Koruyucu, Paket

Ürün Puanı:
₺ 15.76

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Kendini tutma! Cesurca davranın ve telefonunuzun artık maceracı yaşam tarzınızın ona attığı her şeyden kurtulabileceğini bilin. i Phone 2021 6.1 İnç için Kırılmaya Dayanıklı Cam Ekran Koruyucu. Onn'nin ekranları size hayatın en zor anlarına karşı duran kristal berraklığında bir koruyucu kalkan sunar. Kırılmaya karşı dayanıklı cam, telefonunuzun ekranını çizilmeye ve kırılmaya karşı korur, ancak aynı zamanda dokunma ve kasa dostudur. Kabarcıksız uygulama basittir ve ultra net bir yüzeye sahiptir. onn. i Phone 2021 6.1 "Ekranlar için Cam Ekran Koruyucu : . Kabarcıksız uygulama. Ultra net yüzey. 9 H sertlik. Dokunma ve vaka dostu. Kırılmaya dayanıklı cam. Kutuda ne var? 1 Cam Ekran Koruyucu, 1 temizlik bezi, 1 toz giderme bandı, 1 mikrofiber temizlik bezi, 2 uygulama sekmesi.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Halk Çayır Atkısı - Yeşil

₺ 50.00

Her mevsim için çok çeşitli stiller ve aksesuarlar sunar ve kendinizi kendinden emin, sofistike ve maceracı göstermek ve hissetmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir Modaya uy

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.