• Yeni Kız
İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama kübik Zirkon yıldız Yüzük

İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama kübik Zirkon yıldız Yüzük

Ürün Puanı:
₺ 0.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu güzel yıldız yüzükle kıyafetinize büyüleyici bir çekicilik katın. Rodyum kaplama gümüşten tasarlanan bu konik halka, parlak parlaklık ve görünüm için merkezde göz kamaştırıcı şeffaf kübik zirkon taşı çivili yıldız tasarımını sergiliyor. Bu güzel yüzük tüm parmak boyutu 8'de mevcuttur, halka üst uzunluğu 5.3mm ve üst genişlik 4.9mm'dir.Metal Ağırlığı : 0.97 grams Jewelry Türü : İnce Stil : Yıldız yüzükcinsiyet : Kadınmetal : Gümüşmetal Rengi : Beyaz Bant Genişliği : 1,5 ila 1 mm (konik) Halka Boyutu : 8boyutlar : Halka Üstü Uzunluk 5.3mm, Üst Genişlik 4.9mmtaş Detayları : Tip : kübik zirkonrenk : BeyazŞekil : yuvarlakboyutu : 1.5mmmiktar : 6takı Ayarı : Prongöğeniz, saklamak veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Menşe ülke : Çin Gümüş, Rodyum kaplama, Kübik Zirkonya.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cz telkari bant

₺ 57.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.