• Yeni Kız
Gümüş kübik zirkon düğün tarzı moda yüzük

Gümüş kübik zirkon düğün tarzı moda yüzük

Ürün Puanı:
₺ 0.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Gümüş renginde muhteşem bir yuvarlak kesim kübik zirkon uçlu sete sahip olan SL Collection'ın bu moda yüzüğü, SL Collection'ın SL logosunu vurgulayan iki tonlu gül altın kaplamalı kapalı bir alt galeri ile tasarlanmıştır. Şaft, merkezi kristalin parlaklığını vurgulayan ve vurgulayan küçük kübik zirkonya kristalleriyle döşenmiştir.Özellikleri : Gümüş ile bir yüksek lehçe finish One yuvarlak kesim, prong-set kübik zirconia60 yuvarlak kesim, açacağı-set kübik zirconia Band önlemler 2mm wide Ring ayarı önlemler 18mm geniş x 10mm uzun x 5mm yüksek Tüm karat ağırlıkları ve ölçümler yaklaşıktır ve listelenen boyutları biraz değişebilir. Tedavi kodu CR (kübik zirkonya). Daha fazla bilgi için Tedavi Kılavuzuna bakın. Halka boyutlandırma kılavuzu için buraya tıklayın Bu halka yeniden boyutlandırılamaz. SL Koleksiyonu Gümüş Kübik Zirkonya Düğün tarzı Moda Yüzük.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş Cilalı Emaye Yüzük

₺ 23.98

Dikkat çekecek şık, gümüş ve rodyum kaplama, üst üste takılabilir bilezik Bu halkalar, tüm halkanın etrafında güzel bir kübik zirkon taşı ve siyah emaye "X'ler " desenine sah

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.