• Yeni Kız
1 Karat T.G.W. Londra-Mavi Topaz ve Beyaz Topaz Gümüş Yıldönümü Yüzüğü

1 Karat T.G.W. Londra-Mavi Topaz ve Beyaz Topaz Gümüş Yıldönümü Yüzüğü

Ürün Puanı:
₺ 0.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu muhteşem Tangelo Londra-Mavi Topaz ve Beyaz Topaz Yıldönümü Yüzüğü ile gerçek duygularınızı ifade edin. Parlak gümüşten hazırlanmış, 12 yuvarlak kesim, çatal seti, beyaz topaz değerli taşla dönüşümlü olarak beş yuvarlak kesim, çatal seti Londra mavisi topaz değerli taşa (4 x 4mm) sahiptir. Yüksek cila kaplaması ile güçlendirilmiş bu istiflenebilir değerli taş yıldönümü yüzüğünü çarpıcı bir görünüm için herhangi bir toplulukla eşleştirin. Saf Gümüşten üretilmiştir. 1-5/8 ct. t.g.w. Londra-Mavi Topaz ve Beyaz Topaz. Yuvarlak Kesim Taşlar. Sivri uçlu Taşlar. Bant genişliği : 1.7mm. yıldönümü Yüzüğü. Aralık Doğum Taşı. Bir hediye kutusunda dikkatlice paketlenmiştir. Tangelo Takıları : Tangelo Takılarıyla keşfedeceğiniz değerli taşlardan oluşan bir gökkuşağı sizindir. Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce stille, sizin için doğru olan tonu bulacaksınız. Kendinizi ışıltılı bir renk patlamasıyla süsleyin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cz telkari bant

₺ 57.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.