• Yeni Kız
Pro-Tec Ped Setleri 8 + Siyah

Pro-Tec Ped Setleri 8 + Siyah

Ürün Puanı:
₺ 1.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Spade by Pro-Tec Junior Pad Set Combo, paten, kaykay, bisiklet ve scooter gibi en sevdikleri açık hava etkinliklerinin tadını çıkarırken çocuklarınızı korumaya yardımcı olur. Bu kombo set, rahat oturması için ayarlanabilir kayışlara sahip Dirsek, Diz ve Bilek Koruyucuları içerir. Bu combo set, ek bilek koruması için kalıplanmış plastik koruyucu kapaklara ve anatomik bilek atellerine sahiptir Dirsek, diz ve bilek koruyucu ped seti Çok sporlu Genç Ped seti Dayanıklı dokuma malzeme Yumuşak köpük dolgu Rahat bir uyum için elastik örgü destek Kalıplanmış plastik koruyucu kapaklar Ek bilek koruması için anatomik bilek atelleri Mükemmel bir uyum için ayarlanabilir kayışlar 8 Yaş ve üstü çocuklar için tasarlanmıştır.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Sedir Taboule Salatası

₺ 7.72

Cedar's ready to serve taboule salatası, Akdeniz mutfağından yemeklerin yanı sıra kendi başına harika bir atıştırmalık veya hafif öğle yemeği için mükemmel bir garnitürdür.

Yemek Tabağı - Pembe

₺ 27.98

8, 24 veya 48'lik kağıt yemek tabakları sayılır Her biri yaklaşık 9 "çapındadır Sağlam Stil kağıt tabaklar ıslanmaya karşı dayanıklıdır, kesilmeye karşı dayanıklıdır

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.