• Yeni Kız
Yaslanmak berber koltuğu, Döşemeli Saç Şekillendirici Sandalye Kafalık ve Ayarlanabilir Yükseklik Salon Dövme Spa

Yaslanmak berber koltuğu, Döşemeli Saç Şekillendirici Sandalye Kafalık ve Ayarlanabilir Yükseklik Salon Dövme Spa

Ürün Puanı:
₺ 459.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Sağlam çerçeveli şık bir tasarıma sahip bu sandalye ile berberinizde zamansız ve sofistike bir görünüm yaratın. Klasik berber değerlerini ve detaylandırmanın önemini geri getiren, usta işçilikle birlikte modern tasarım eklemek, berber koltuğumuza en son ilaveyi sunar. Bu sandalye, pratik tasarımıyla birlikte tamamen en dayanıklı konforlu suni deri ile döşenmiştir ve modern bir berberin taleplerini karşılarken aynı zamanda asla modası geçmeyecek klasik bir eski dünya hissini de bünyesinde barındırdığından emindir. Ek konfor için kolçaklar, rahat koltuk arkalığı, açılır yastıklı ayak ve baldır desteği ile ayarlanabilir kilitleme başlığını kesin olarak belirleyin, ek kesme alanı için çıkarılabilir. Ayrıca, güçlü bir taban sağlayan süper ağır hizmet tipi hidrolik pompalı sandalye 330 lbs'ye kadar tutabilir. Özellikler : ✧Şık berber koltuğu : Makyaj, şampuanlama, ağda, tıraş vb. İçin mükemmel bir şekilde uzanır. ✧ Geniş kullanım : Klasik tarz çekicilik salonları, berberler, dövme dükkanları ve daha fazlası için uygundur ✧Premium malzeme : Büyük dayanıklılık için PVC deri ve çelik çerçeve konstrüksiyondan yapılmıştır ✧ Rahat tasarım : yastıklı kol ve ekstra konfor için buzağı desteği ✧ Ekstra geniş koltuk : Her türlü vücut yapısı için yumuşak sırtlı büyük 360 derece dönen koltuk ✧ 45 derecelik açı yaslanma : Temiz bir klasik tıraş sunmak için 45 derece geriye yaslanır ✧ Yüksekliği ayarlanabilir : Yüksekliği ayarlanabilir kilitleme başlığı, ek kesme alanı için çıkarılabilir ✧ Kolay montaj : adım adım talimat ile kolay montaj Özellikler : Renk : Siyah Malzeme : PVC deri + sünger + çelik Net ağırlık : 118.3 LBS Ağırlık kapasitesi : 330 LBS Ürün boyutu : 45.67 "L X 29.13 " W X 42.52 "- 48.03 " H Gerilmiş uzunluk : 64.17 " Kafalık Boyutu : 8.66 "L x 4.33 " W x 3.94 " H Kafalık Yükseklik Ayarı : 7.48 " Yastık : 20.18 "L x 19.88 "W x 5.31 "H Sırt Dayanağı Boyutu : 21.06 "L X 20.87 " H x 4.13 "T Ayak dayanağı Boyut : 14.17 "U x 14.57 "Y x 1.38 "T Çelik taban çapı : 26.77 " Paket içerir : 1 X berber koltuğu 1 X manuel Şık berber koltuğu. Geniş kullanım. Premium malzeme. Rahat tasarım. Yüksekliği ayarlanabilir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gelişmiş Usb Klavye

₺ 1.00

Manhattan 175708 Geliştirilmiş USB Klavye; Aerodinamik, Dayanıklı Tasarım Yeni Sistemler için İdeal Ergonomik Tuş Düzenlemesi; Dökülmeye karşı dayanıklı, Düşük Güçlü Tu�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.