• Yeni Kız
Noel açık ışık projektör Zamanlayıcı Fonksiyonu ile Uzaktan Kumanda spot yeni yıl dekorasyon abd Plug

Noel açık ışık projektör Zamanlayıcı Fonksiyonu ile Uzaktan Kumanda spot yeni yıl dekorasyon abd Plug

Ürün Puanı:
₺ 63.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Açıklama : ışık projektörü muhteşem bir ışık gösterisi için uygundur.Spot ışığı binden fazla nokta veya ışık deseni yansıtabilir - hareketli veya sabit.Farklı aydınlatma programları : yeşil kırmızı veya kırmızı-yeşil ışık noktaları veya desenleri, sabit, hareketli ve yanıp sönen veya sadece hareket eden.Projektör ağaçları, çimleri, ev duvarlarını ve çok daha fazlasını aydınlatmak için kullanabilir.Evinizi veya bahçenizi aydınlatın.Zamanlayıcı fonksiyonlu ışık projektörü, cihazı 0,5, 3 5,8 saat sonra kapatır.Şartname : Malzeme : ABS plastik.Renk : Siyah.Boyutu : resim olarak göstermek.Gerilim kaynağı : 100-240 V ~ AC 50/60 HZRC aralığı : 15-25 metreana Kablo uzunluğu : 3 moçalışma sıcaklığı : Eksi 30 derece ila 30 derece santigrat.IP Sınıfı : Adaptör IP44, Lamba : IP56.Mesafe ve Kapsama Alanı : Yüzey Kaplamasına Mesafe10 fit 226 metrekare.ayak15 fit 506 metrekare.ayak20 fit 883 metrekare.ayak25 fit 1378 metrekare.ayak30 fit 2002 metrekare.ayak35 fit 2680 metrekare.ayak40 fit 3541 metrekare.Ayakpaket içeriği : 1 x projektör.1 x Adaptör.1 x Topraklama eki.1 x Duvar sabitleme braketi.1 x Vida.1 x İngilizce talimat. Işık projektörü muhteşem bir ışık gösterisi için uygundur. Spot ışığı binden fazla nokta veya ışık deseni yansıtabilir - hareketli veya sabit. Farklı aydınlatma programları : yeşil kırmızı veya kırmızı-yeşil ışık noktaları veya desenleri, sabit, hareketli ve yanıp sönen veya sadece hareket eden. Projektör ağaçları, çimleri, ev duvarlarını ve çok daha fazlasını aydınlatmak için kullanabilir.Evinizi veya bahçenizi aydınlatın. Zamanlayıcı fonksiyonlu ışık projektörü, cihazı 0,5, 3 5,8 saat sonra kapatır.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Yemek Tabağı - Pembe

₺ 27.98

8, 24 veya 48'lik kağıt yemek tabakları sayılır Her biri yaklaşık 9 "çapındadır Sağlam Stil kağıt tabaklar ıslanmaya karşı dayanıklıdır, kesilmeye karşı dayanıklıdır

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.