• Yeni Kız
PoolCandy Şişme Safari Combo Yüzer

PoolCandy Şişme Safari Combo Yüzer

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Poolcandy'nin Safari Koleksiyonu Leopar Desenli Havuz Şamandırası ve Evcil Hayvan Şamandırası kombo paketi, sizi ve tüylü arkadaşlarınızı havuzun kralları ve kraliçeleri gibi hissettirecek. Set, cesur ve yüksek çözünürlüklü leopar desenli tasarıma sahip tam boyutlu bir havuz şamandırası içerir. Ama evcil hayvanlarını unutmadık! Birleşik pakette ayrıca dört ayaklı arkadaşlarınız için özel olarak tasarlanmış bir mini havuz şamandırası bulunur. Havuz eğlencesine katılabilir ve şık bir sıçrama yapabilirler. Şamandıranın zemini şişirilebilir, evcil hayvanınızı su hattının üzerinde rahat ve güvenli bir şekilde tutar. Yetişkin sal şişme yastık ve ekstra geniş tasarıma sahiptir. Ağır Hizmet Tipi PVC. Evcil hayvan şamandırası 35 pound'a kadar tutar. Sal 250 lbs'ye kadar tutar. Leopar desenli.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Halk Çayır Atkısı - Yeşil

₺ 50.00

Her mevsim için çok çeşitli stiller ve aksesuarlar sunar ve kendinizi kendinden emin, sofistike ve maceracı göstermek ve hissetmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir Modaya uy

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.