• Yeni Kız
CoComelon Otobüsteki Tekerlekler Peluş Battaniye

CoComelon Otobüsteki Tekerlekler Peluş Battaniye

Ürün Puanı:
₺ 2.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

JJ ve hit okul öncesi çocuk şovundan arkadaşlarının yer aldığı bu Co Comelon Yürümeye Başlayan Çocuk Battaniyesi Co Comelon, yürümeye başlayan çocuğunuzun bu yumuşak battaniyeye sarılmış sıcak ve rahat hissetmesine yardımcı olacaktır. Süper yumuşak mercan peluş polyester kumaştan yapılmış, favori olacağından emin olabilirsiniz. Yürümeye başlayan çocuğunuz, film izlemekten, kitap okumaktan, yatak odalarında eğlenceli maceralar hayal etmekten, uzun araba yolculuklarına ve hatta kreşe kadar her yerde bu battaniyeye sarılmayı sevecektir. * Yumuşak, rahat ve renkli : Hit okul öncesi çocuk serisinin eğlenceli ve eğitici karakterlerinden esinlenen Co Comelon yürümeye başlayan çocuk battaniyesi, genç hayranları memnun edecek ve öğrenme ve eğlence hayallerine ilham verecek • Konfor ve rahatlık : Hareket halindeyken kucaklaşmak için Co Comelon battaniyesini alın Gittiğiniz her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerde, her yerdeyatma vakti, evin etrafında uzanmak, kreşte veya gece gezisinde mükemmeldir • Yüksek Kalite ve Bakımı Kolay : % 100 Polyester Mercan Peluş malzemeden yapılmıştır. Nemli bir bezle temizlenmesi kolaydır Boyutlar : 43 "" X 30".

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Halk Çayır Atkısı - Mavi

₺ 2.67

Her mevsim için çok çeşitli stiller ve aksesuarlar sunar ve kendinizi kendinden emin, sofistike ve maceracı göstermek ve hissetmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.