• Yeni Kız
Mavi Ay Boncuk UV Reçine Kolye & Charm Takı Yapımı Kiti, Çok Renkli

Mavi Ay Boncuk UV Reçine Kolye & Charm Takı Yapımı Kiti, Çok Renkli

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

UV Reçine Kolye ve çekicilik Başlangıç kiti, çok Renkli, sadece birkaç dakika içinde özel takılar oluşturmayı kolaylaştırır! UV Reçinesi, UV ışığı altında neredeyse anında tamamen temizlenen inanılmaz yeni bir işçilik malzemesidir. Seçtiğiniz parıltıyla dolu takılar ile birkaç farklı kolye ve bilezik yapın. Bu kit, herhangi bir yaratıcı yapımcıyı Reçine el sanatlarına tanıtmak için mükemmel bir hediye. Tek sınır hayal gücünüzdür! Mavi ay boncuk UV reçine kolye ve çekicilik başlangıç takı yapma kiti, çok renkli Içerir : 25 ml kristal berraklığında UV sert tip reçine, USB kablosu ile 9 Watt UV lamba, 1 yeniden kullanılabilir silikon kalıp, 4 tahta çubuklar, Mini silikon Mat, 3 Metal çerçeveler (takı çerçeveleri), 90 inç 10 jump yüzükler, 6 kurutulmuş çiçekler, 1 gram ultra ince altın glitter, 1 gram ultra-ince gümüş glitter, talimatları takip etmek kolay. 12 Veya daha fazla kolye ve takılar, bilezikler ve kolyeler oluşturur. Tasarımlar net olabilir veya renklendirilmiş reçine tasarımları için mika tozu veya akrilik boya gibi renk tonları ve botanik bir görünüm için kuru çiçekler ekleyebilirsiniz. Bu bağımlılık yaratan mücevher zanaatına bağlandığınızda kalıp ve lamba tekrar tekrar kullanılabilir!. Talimatlar basılı ve video biçiminde sağlanır - nasıl başlayacağınıza dair bir gösteri göstermek için kutunun arkasındaki QR kodunu taramanız yeterlidir. 30 Yılı aşkın bir süredir Mücevher Yapımında güvenilir bir marka olan Blue Moon Boncuklarından. ABD'de tasarlandı.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Şişme Mini Balık

₺ 3.33

Içerir (3) mini şişme balık; her önlemler 6.5 " Şişirilebilir Mini Balık : Herhangi bir partiye harika bir katkı sağlayan bu şişirilebilir parti ürünlerini dahil ettiğinizde p

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.