• Yeni Kız
HTC Telefonlar için orijinal Vintage Venedik Moda Debriyaj Çanta Çanta

HTC Telefonlar için orijinal Vintage Venedik Moda Debriyaj Çanta Çanta

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

HTC Telefonunuz için premium tasarım Van Goddy Venedik Debriyajı. Şık kalın ve tüm kişisel eşyalarınızı bu Van Goddy Venedik debriyaj çantasıyla saklayın. Güvenli kilitleme mekanizması ve 9 kart yuvası ve kullanışlı bir kimlik tutucusu ile HTC telefonunuz için kolay erişimli bir ön bölmeye sahiptir. Ayrıca para ve diğer önemli eşyalar için 2 boşluklu fermuarlı cep içerir. Çıkarılabilir omuz askısı, birden fazla taşıma seçeneğine izin verir. Hareket halindeki kişi için mükemmel günlük aksesuar, bu zarif Van Goddy Venedik debriyajı ile kişisel eşyalarınızı düzenleyin ve saklayın. HTC cihazınızı bu birinci sınıf debriyajda koruyun ve taşıyın!. Dayanıklı dikişli yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. Cihazınızı darbelere, darbelere ve çizilmelere karşı koruyun. Güvenli kilitleme mekanizması ile HTC telefonunuz için kolay erişim ön bölmesi. uygun kimlik tutuculu 9 kart tutucu iç kısım. Çıkarılabilir omuz askısı, birden fazla taşıma seçeneğine izin verir. Yaklaşık İç Boyutlar : Aşağıdakilere uyar (ancak bunlarla sınırlı değildir) : HTC Desire(Tüm Modeller) . HTC One(Tüm Modeller) . HTC U. HTC J.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Tatil Zamanı Noel Teneke Kova

₺ 3.00

Geleneksel tatil tasarımlarına sahip dekore edilmiş Metal Kovalar Yatağa sıkışmış, sade ve temiz, taze kesilmiş Noel ağacına sahip eski bir kırmızı kamyon Bu kova, günümüz�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.