• Yeni Kız
Neon Zebra Viski Ekşisi, Kokteyl Karıştırıcıları, Yapay Tatlandırıcı Yok,% 5 Meyve Suyu, 7. oz Kutular

Neon Zebra Viski Ekşisi, Kokteyl Karıştırıcıları, Yapay Tatlandırıcı Yok,% 5 Meyve Suyu, 7. oz Kutular

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Hayatı kolaylaştırmak için yaşıyorsunuz, öyleyse kokteylleriniz neden sizi geride tutsun - Hepsi çılgınca kolay Viski Ekşi Kokteyl Karıştırıcınız Neon Zebra ile değişmek üzere. PÜRÜZSÜZ ve KOLAY VİSKİ EKŞİ ALKOLSÜZ KARIŞTIRICI : 6 (7,5 oz) kutu Neon Zebra Viski Ekşi alkolsüz karıştırıcı, Ekşi, ancak çok ekşi olmayan, dengeli narenciye aromalı kutular içerir. Sadece viskiyle karıştır.​. GERÇEK MEYVE SUYU İLE üretilmiştir : % 5 meyve suyu. YAPAY tatlandırıcılar olmadan yapılır : Şeker kamışı ile tatlandırılır. SADECE alkollü içecekler ekleyin : ½ kutu Neon Zebra başına en sevdiğiniz ruhtan 1,5 oz, kutu başına 1 kokteyl, 2 kokteyl yapar. GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR : karton ve kutu her ikisi de geri dönüştürülebilir. Zamanı, malzemeleri ve dağınıklığı azaltıyoruz – çabayı bir çentik aşağı çekiyoruz, böylece kokteyl oyununuzu yükseltebilirsiniz.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Canlı yayın Ulu Londra 2004

₺ 0.67

Bu 2 DVD seti, Kasım 2004'ün sonunda çılgınca coşkulu bir kalabalığın önünde grubu iyi durumda yakalar Normal stereo seçeneklerine ek olarak, performans Dave Bainbridge tarafınd

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.