• Yeni Kız
Hanes Boys Çift Sert Dayanıklılık No Show Çorap, Beden S-L

Hanes Boys Çift Sert Dayanıklılık No Show Çorap, Beden S-L

Ürün Puanı:
₺ 11.94

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Erkekler sert oynadığında, Hanes Boys'un yastıklı gösterişsiz çoraplarına güvenebilirsiniz. Çifte dayanıklılık, erkeklerin bu çoraplardan önce yıpranacağı anlamına gelir. Süper yumuşak, yastıklı ayak her adımda rahatlık sağlar ve fitilleme serin konfor kumaşımız ayakların kuru kalmasına yardımcı olur. Gösterişsiz çoraplar ayakkabıyı minimum görünürlükle hizalar. Hanes koku kontrol teknolojisi, çoraplarındaki hoş olmayan kokuları azaltmaya yardımcı olarak ayaklarını gün boyu taze tutar. Ve EZ Sort çorap eşleştirme sistemi, çamaşır sıralama tahminlerini ortadan kaldırır. Çift Sert Dayanıklılık. Pürüzsüz Ayak Dikişi. Nem Fitili ayakların kuru kalmasına yardımcı olur. Kemer desteği daha iyi uyum sağlar. Koku Kontrolü - kokmuş ayaklarla savaşmaya yardımcı olur. EZ Sort çorap eşleştirme, çamaşırları sıralamayı kolaylaştırır. Yastıklı ayak tabanı. 20 Çift paket - gösteri çorabı yok.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Harry Potter Diz Üstü Çorap

₺ 35.98

Harry Potter Büyük Erkek ve Büyük Kızların Diz Üstü Çorapları, 1 Çift : % 97 polyester,% 3 spandeksüniseks çoraplar1 çiftÖrgü imalatıüstte diz boyu işlemeli tepeorta Harry

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.