• Yeni Kız
Jefferies Çorap Bebek Erkek ve Bebek Kız Pürüzsüz Ayak Yarım Yastık Spor Çeyrek Çorap, 3-Pack

Jefferies Çorap Bebek Erkek ve Bebek Kız Pürüzsüz Ayak Yarım Yastık Spor Çeyrek Çorap, 3-Pack

Ürün Puanı:
₺ 27.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Jefferies Çoraplarından erkek bebek veya kız bebek için sevimli üç paket çorap stoklayın. Bu unisex çoraplardaki nervürlü açıklık, çorapları kıpır kıpır ayaklarının üzerinde tutmak için ekstra rahatlık için dikişsiz bir ayak parmağı ile kalıcı bir ayrıntıya sahiptir. Ekstra konfor için dikişsiz pürüzsüz ayak parmağı. Destek ve sıcaklık için yarım yastık ayağı. Çorapları yerinde ve yerinde tutmak için nervürlü rahat üst kısım. Gri kir buster alt kısmı çorabın temiz ve yeni görünmesini sağlar. Yumuşak, nefes alabilen ve dayanıklı yüksek kaliteli pamuktan örün. Klasik beyaz renk tüm kız bebek ve erkek bebek kıyafetleriyle uyumludur. Jefferies Çorap'tan unisex çeyrek spor çoraplar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek No Show Kamuflaj Paketi

₺ 2.00

Erkeklerin No Show Camo 10 Paketi rahat ve ayırt edicidir Bu gösterişsiz çoraplar, renkli kamuflaj, çizgiler ve katılar gibi çeşitli baskılarda gelir 10'luk bir pakette gelirler ve

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.