• Yeni Kız
Russell Erkek Çorapları, Mürettebat Performans Voltajı

Russell Erkek Çorapları, Mürettebat Performans Voltajı

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Russell Voltage Erkek Performans Çorapları, tüm atletik hedeflerine ulaşabilmesi için gelişmiş teknik özelliklerle tasarlanmıştır. Polyesterin nem emici özellikleri, terin hızlı bir şekilde hareket etmesine yardımcı olur, böylece ayakları kuru ve rahat kalır ve ağ havalandırması, nefes alabilen konfor için hava akışını destekler. Hedeflenen bölgelerdeki bölge yastıklaması, çok ihtiyaç duyulan koruma ve şok emilimi sağlar ve güçlendirilmiş topuk ve ayak parmağı, daha uzun aşınma için ekstra dayanıklılık sağlar. Bu klasik mürettebat çoraplarındaki yerleşik kemer desteği, rekabetten daha iyi performans gösterebilmesi için aşırı sıkı olmayan rahat bir uyum sağlar. Etkinlik veya sıcaklık ne olursa olsun, Russell Athletic erkek spor giyim ihtiyaçlarınızı karşılar. Russell Voltage Erkek Performans Çorapları.Okul gününden aktif oyuna gitmek için mükemmelserin tasarımlar ve gelişmiş performans özelliklerimıslaklık yönetimi iplik, ayakları kuru ve rahat tutmak için terin hareket etmesine yardımcı olurkulak havalandırması nefes alabilirlik için hava akışını teşvik ederateş bölgelerinde stratejik yastıklama darbe dayanımı sağlaryerleşik kemer desteği, çok sıkı olmayan sıkı bir uyum sağlar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek No Show Kamuflaj Paketi

₺ 2.00

Erkeklerin No Show Camo 10 Paketi rahat ve ayırt edicidir Bu gösterişsiz çoraplar, renkli kamuflaj, çizgiler ve katılar gibi çeşitli baskılarda gelir 10'luk bir pakette gelirler ve

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.