• Yeni Kız
Hanes Erkek Çocuk Çorapları, Ayak Bileği EZ Sıralama, Beden S - L

Hanes Erkek Çocuk Çorapları, Ayak Bileği EZ Sıralama, Beden S - L

Ürün Puanı:
₺ 2.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Erkekler kıyafetlerinde kaba olabilirler, ancak Hanes'in bu 10'luk Ayak Bileği Çorapları, gardırobunu bu taleplere dayanabilecek ayakkabılarla stoklamanın güzel bir yolunu sunar. Sağlam ve güvenilir olan bu çoraplar, sağlıklı bir uyum için yastıklı konforla tasarlanmıştır. 10'lu paket şunları içerir : 10 ayak bileği çorabı. Yastık konforu. Nervürlü ayak bilekleri yerinde kalır. Sert ve yuvarlanmasına ayak uydurmak için dayanıklı, güçlendirilmiş topuk ve ayak parmağı. Ayak parmaklarındaki Hanes Logolu EZ Sort çorap eşleştirme sistemi, çorapları sıralamayı çok daha kolay hale getiriyor!. Nervürlü ayak bilekleri yerinde kalır. % 40 Pamuk /% 57 Polyester /% 3 Diğer Lifler. Makinede yıkanabilir. İthal. Hanes 10 Erkekler için Bir Paket Ayak Bileği Çorabı.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Harry Potter Diz Üstü Çorap

₺ 35.98

Harry Potter Büyük Erkek ve Büyük Kızların Diz Üstü Çorapları, 1 Çift : % 97 polyester,% 3 spandeksüniseks çoraplar1 çiftÖrgü imalatıüstte diz boyu işlemeli tepeorta Harry

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.