• Yeni Kız
Realtree Unise Çorapları, Böcek Kalkanı Mürettebat Çorapları, Beden S-L

Realtree Unise Çorapları, Böcek Kalkanı Mürettebat Çorapları, Beden S-L

Ürün Puanı:
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Realtree'nin bu çocuk mürettebat çorapları ile küçük çocuğunuzun sinir bozucu böceklerden korunmasına yardımcı olun, şimdi büyük bir değer için 2'li pakette mevcuttur. Büyük erkekler ve büyük kızlar için uygun olan bu mürettebat çorapları, sivrisinekleri, karıncaları, keneleri, sinekleri, kıkırdakları, tatarcıkları ve diğer böcekleri kovmak için Böcek Kalkanı teknolojisine ve gelişmiş, kokusuz permetrin kovucuya sahiptir. Yarım yastıklı ayak daha fazla konfor sağlarken, ayakta duran bacak ve üst kısım optimum bir uyum sağlar. Bu Realtree çorapları ABD'de üretilmiştir. Realtree Büyük Erkek ve Büyük Kız Böcek Kalkanı Mürettebat Çorapları, 2 Çift : % 75 ultraspun polyester,% 20 naylon,% 5 spandeks. Unisex çoraplar. 2 çift. Her mevsim kullanım için hafiftir. Böcek Kalkanı teknolojisi sivrisinekleri, karıncaları, keneleri, sinekleri, kıkırdakları, tatarcıkları ve diğer böcekleri uzaklaştırır. Gelişmiş permetrin kovucu kokusuz koruma sağlar. Ekstra konfor ve destek için yarım yastıklı ayak. Ayakta bacak ve üst kısım optimum uyum sağlar. Ekstra dayanıklılık ve uzun süreli kullanım için güçlendirilmiş topuk ve ayak parmağı. Mürettebat uzunluğu. ABD'de üretilmiştir. Çeşitli renklerde mevcuttur. Makine ayrı yıkayın, ağartmayın, kuru ortamda takla atın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Harry Potter Diz Üstü Çorap

₺ 35.98

Harry Potter Büyük Erkek ve Büyük Kızların Diz Üstü Çorapları, 1 Çift : % 97 polyester,% 3 spandeksüniseks çoraplar1 çiftÖrgü imalatıüstte diz boyu işlemeli tepeorta Harry

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.