• Yeni Kız
Devriye, Erkek Terlik Çorapları, 1'li Paket, Beden S & M L

Devriye, Erkek Terlik Çorapları, 1'li Paket, Beden S & M L

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu 1'li Paw Patrol Erkek Terlik Çoraplarında ayaklarınızı rahat ve rahat büyütmeye devam edin! Atılmış Marshall tasarımına sahip bu terlik çoraplar, çocuğunuzun tercih ettiği iç mekan ayakkabısı olacak. Alt kıskaçlar oynarken çekişe yardımcı olur ve dokunulabilir derecede yumuşak suni kürk sherpa astarı ayaklarını gündüzden geceye kadar sıcak tutar. Yalnızca şu adreste bulunan tüm karakter terlik çorap koleksiyonuna göz atın! Malzeme : Kabuk, Astar ve Taban : % 100 Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Paket içeriği : 1 çift terlik çorap. Boyutu : Boyutları S/M (8-13) Featuring bir attı Marshall tasarım; Faux Kürk Sherpa Astar; Hafif Köpük Alt; Alt Tutucular. © Nickelodeon, Tüm Hakları Saklıdır. Erkekler için PAW Patrol Terlik Çorapları.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Harry Potter Diz Üstü Çorap

₺ 35.98

Harry Potter Büyük Erkek ve Büyük Kızların Diz Üstü Çorapları, 1 Çift : % 97 polyester,% 3 spandeksüniseks çoraplar1 çiftÖrgü imalatıüstte diz boyu işlemeli tepeorta Harry

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.