• Yeni Kız
Wrangler Erkek ve Büyük Erkek Rahat Kesim Kot Pantolon

Wrangler Erkek ve Büyük Erkek Rahat Kesim Kot Pantolon

Ürün Puanı:
₺ 2.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Her durum için uygun bir jean ile giyinmenin stresini atın. Wrangler® relaxed fit kotlar, kotlar kadar çok yönlüdür ve bu da sezondan sonra neden hayranların favorisi haline geldiklerini şaşırtmaz. Kot pantolonlarımız, en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde daha fazla konfor için etrafınıza uyan benzersiz bir U şeklinde yapıya ve klasik beş cep stilimize ve koltukta, uylukta ve dizde daha fazla yer için rahat bir oturuşa sahiptir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli ebatlar ve yıkamalar sunuyoruz, böylece erkeklerin Beş Yıldızlı rahat kesim kotlarını günlük gardırobunuzun merkezi bir parçası haline getirebilirsiniz. % 100 Pamuk. 3 Ön Cepler. 2 Arka Cepler. Normal Kesim Kot Pantolon. Düğme ve Fermuar Kapatma. Koltuğa Düzenli Oturtun ve Uçun. 1 Anahtar Cebi. Kemer Halkaları. Çeşitli Renklerde mevcuttur.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Hallmark Doğum Günü Kartı

₺ 2.67

Hallmark markası, tebrik kartları, hediye paketleri ve daha fazlası için en iyisi olarak kabul edilmektedir Hallmark, 100 yılı aşkın bir süredir müşterilerinin günlük anları da

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.