• Yeni Kız
Hayat Gibi NASCAR Hızlı izleyici Slot Arabaları, AMFİ Araba 88

Hayat Gibi NASCAR Hızlı izleyici Slot Arabaları, AMFİ Araba 88

Ürün Puanı:
₺ 418.16

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Life-Like Fast Tracker Slot Makinesi, evde aksiyonun bir parçası olabilmeniz için küçültülmüş en sevdiğiniz NASCAR aracıdır. Dale Earnhardt Jr. tarafından yönlendirilenin bir kopyasıdır ve tıpkı gerçek olan gibi ikonik # 88 ve AMFİ logosuna sahiptir. Nihai araç kullanımı için gerçekçi bir alçak şasiye ve ideal yol tutuşu ve hız dengesini sağlamak için tasarlanmış paslanmaz çelik kılavuz pimlere ve toplama ayakkabılarına sahiptir. Maksimum Bastırma Kuvveti Kontrolüne sahip bu NASCAR slot makinesi, oyuncağı manyetik olarak pistte sıkıca tutarken, şasi yaklaşık 1.000 mil / saate kadar güç sağlıyor. Hayat Benzeri NASCAR Fast Tracker Slot Arabaları, AMP Araba # 88 : En sevdiğiniz NASCAR aracına benzeyen slot makinesi. Dale Earnhardt Jr. tarafından yönetiliyor. NASCAR slot makinesinde paslanmaz çelik kılavuz pimler ve toplama ayakkabıları bulunur. İdeal yol tutuşu ve hız dengesini sağlamak için tasarlanmıştır. Nihai araç kullanımı için düşük şasi. Saatte yaklaşık 1.000 ölçeğe kadar güç sağlar. Hayat Benzeri bir Slot Makinesi olan AMP Car # 88, aracı manyetik olarak pistte sıkıca tutan Maksimum Bastırma Kuvveti Kontrolüne sahiptir. Boyutlar : 4.88 "U x 7.75"G x 1.88 "Y.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Crocs Kadın Cleo Sandalet

₺ 3.33

Crocs Cleo Sandalet ile her mevsime stil katın Çift yastıklı ayak tabanı ve güvenli çift askılı tasarımı ile günün sonunda ayaklarınızın nasıl hissettiğini seveceksiniz...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.