• Yeni Kız
Sofya Kot Kadın Peplum Üst Uzun Kollu, XXS-3XL Beden

Sofya Kot Kadın Peplum Üst Uzun Kollu, XXS-3XL Beden

Ürün Puanı:
₺ 34.18

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Her zaman, her yerde giyecek bir bluzun olması harika olmaz mıydı? Sofia Jeans'in bu gurur verici Peplum Üstü, kot pantolonlar, blazerler ve pompalarla gündüzden geceye vites değiştiriyor. İnce dokulu bir yüzeye sahip hafif, şifon benzeri kumaştan üretilmiştir. Modaya uygun, şeffaf puf kollu bu baskılı peplum üst, topluluğunuza romantik bir ektir. Cinched bir ön kravat belinizi vurgular ve elastik bir sırt büyük rahatlık sunar. Sadece at . Hispanik topluluğa katılmak için : ¿Daha iyi bir an ve daha iyi bir an için blusa için güler yüzlü bir tener yok mu? Sofia Jeans cambia de día a noche con jeans, blazerler ve tacone'lar için en sevdiğim blusa con corte sirena de Sofia Jeans cambia de día a noche con jeans, blazerler ve tacone'lar. Tekstüre üzerinde etkili bir etki yaratmak için Konfeccionada en un tejido ligero tipo chifón con un sutil. Şeffaf bir şekilde dekore edilmiş modern mangaslara sahip olan bu otel, romantik bir akşam yemeğini tamamlayacak bir blusa ev sahipliği yapmaktadır. Bir lazo frontal aksan, bir cintura ve bir espalda elástica ofrece ve bir gran comodidad'dır. Tek başına . Malzeme : % 100 Polyester /% 100 Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir / Yıkanabilir en máquina. Menşe ülke : Imported/Importado. Boyut : Model 5’9 "ve bir beden giyiyor S / La modelo orta 5’9" y está usando una talla S. Uygun : Modern / Moderno. Yaka : V Yaka / Cuello en V. Kapatma : Kazak stili / Estilo Kazak. Kollu : Uzun şeffaf kollu/Mangas largas en tela chifón. Cepler : Yok / Ninguno. Özellikler : Ayarlanabilir cinched ön kravat; elastik sırt; dokuma, dokulu, şifon benzeri kumaş; astarlı / Lazo delantero ayarlanabilir; espalda elástica; tejido con textura tipo chifón; forro iç mekan. Sofia Jeans'ten Kadın Peplum Üst. Sofya'nın kendisinden alın : "Yeni stiller denemek sizi hayal ettiğinizden daha güzel hissettirebilir.”.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Çarpıcı Bayanlar SS Üst

₺ 41.96

Senin gibi sert bir taraftar, yaptığın her şeyde takımı temsil etmeyi sever Oyuna ya da kasabaya gidiyor olsanız da, Sideline Apparel'ın bu Bayan Üstü kesinlikle biraz ruh sergiley

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.