• Yeni Kız
Zaman ve Gerçek Kadın Uzun Kollu Henley Üst

Zaman ve Gerçek Kadın Uzun Kollu Henley Üst

Ürün Puanı:
₺ 3.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Rahatlık burada başlar. Bu gündelik kadın Time ve Tru Henley gömleği, soğuk hava mevsimlerinde sizi sıcak ve rahat tutmak için yumuşak fırçalanmış termal örgüden üretilmiştir. Bu gardırop essential, zahmetsiz, şık bir görünüm için takılı bir siluette düğmeli ön plaketli kadınsı bir V yaka çizgisine sahiptir. Kontrast dikiş detaylarıyla sizi öne çıkaracağından emin olarak çeşitli renklerde gelir. Sadece at . Malzeme : % 51 Suni İpek /% 47 Polyester /% 2 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5'10 "ve S beden giyiyor. Yaka : V yaka. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Uzun kollu. Cepler : Yok. Özellikleri : Henley düğme placket. Zaman ve Tru'dan Bayan Henley Tişörtü.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Çarpıcı Bayanlar SS Üst

₺ 41.96

Senin gibi sert bir taraftar, yaptığın her şeyde takımı temsil etmeyi sever Oyuna ya da kasabaya gidiyor olsanız da, Sideline Apparel'ın bu Bayan Üstü kesinlikle biraz ruh sergiley

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.