• Yeni Kız
Öncü Kadın Kuşgözü Kollu Kazak Üst, kadın

Öncü Kadın Kuşgözü Kollu Kazak Üst, kadın

Ürün Puanı:
₺ 39.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Öncü Kadının Kuşgözü Kollu Kazak Üstü ile öne çıkan stil. Kollardaki dokulu dokuma pamuklu kuşgözü kumaş, bu kolay giyilebilen ve süper yumuşak üste beklenmedik bir hava katıyor. Bu güzel bluz, daha fazla ayrıntı için ton deliği eklenmiş hacimli kollara sahiptir. Rahat ve konforlu bir görünüm için bu üst kısmı en sevdiğiniz kot pantolon ve dairelerle eşleştirin. Münhasıran . Malzeme : % 95 Suni İpek /% 5 Spandeks; Kuşgözü ankastre : % 100 Pamuk. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5’10 ”ve S beden giyiyor. Yaka : yuvarlak yaka. Kapatma : Kazak tarzı. Kollar : Kuşgözü ve nervürlü manşetleri olan damla omuz ¾ uzunlukta kollar. Cepler : Yok. Özellikler : Yumuşak, perdelik kumaş. Öncü Kadından Kadınlar için Kuşgözü Kollu Kazak Üst. Öncü Kadının yeni giyim serisi, Ree Drummond'un sevilen imza çiçeklerini ve rahat tarzını, her ortamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan eğlenceli, şık parçalara dönüştürüyor.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın Kol Yakalı Örgü Üst

₺ 59.98

Lee Sleeve Collared Knit Top'un Binicileri, günlük gardırobunuza harika bir ektir Bu üstler yumuşak bir pamuk karışımından yapılmıştır Düğmeli bir ön plakaya, göğüs cepler

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.