• Yeni Kız
Gümüş Pembe Kaplama Kaplumbağa Yüzük

Gümüş Pembe Kaplama Kaplumbağa Yüzük

Ürün Puanı:
₺ 56.84

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Doğadan ilham alan bu gül altın kaplama gümüş yüzük, kişisel tarzınıza biraz karakter katacağından emin olabilirsiniz. Yüzüğün odak noktası ayrıntılı bir kaplumbağa cazibesidir. Bu 2,25 mm'lik halka, herhangi bir kıyafeti vurgulayacağından emin. Tüm boyut 9'da mevcuttur. Yeni İstiflenebilir İfadeler Koleksiyonu ile kendinizi benzersiz ve eğlenceli bir şekilde ifade edin. Karıştırabileceğiniz, eşleştirebileceğiniz ve bir araya getirebileceğiniz yüzlerce halka arasından seçim yaparak stilinizi bir anda değiştirmenize olanak tanır. İstiflenebilir İfadeler, saf gümüşten yapılmış, renkli emaye, 14 ayar altın kaplamalı, çarpıcı elmaslar ve / veya değerli taşlarla süslenmiş mücevherler ve daha fazlasını sunar. Bu inanılmaz istiflenebilir mücevher yelpazesiyle olasılıklar sınırsızdır.Metal Ağırlığı : 2.95 gram Takı Türü : İncelik Stil : Kaplumbağa yüzüğücinsiyet : Kadınmetal : Gümüşmetal Rengi : Beyaz Plating : Gül Altın kaplamabant Genişliği : 2.25mmyüzük Boyutu : 9öğeniz, saklamak veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Menşe ülke : Tayland İstiflenebilir İfadeler Gümüş Pembe Kaplama Kaplumbağa Yüzük : Gül altın kaplama ve cilalı finish Crafted Gümüşstackable İfadeler brand Available birden fazla boyutta.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş Cilalı Emaye Yüzük

₺ 23.98

Dikkat çekecek şık, gümüş ve rodyum kaplama, üst üste takılabilir bilezik Bu halkalar, tüm halkanın etrafında güzel bir kübik zirkon taşı ve siyah emaye "X'ler " desenine sah

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.