• Yeni Kız
İstiflenebilir İfadeler Gümüş Pembe Turmalin ve Pırlanta Yüzük

İstiflenebilir İfadeler Gümüş Pembe Turmalin ve Pırlanta Yüzük

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Nefes kesici derecede güzel olan bu basit ama çarpıcı yüzük kesinlikle göze çarpacak. Zarif bir 0.125 cttw pembe turmalin değerli taş ve 0.144 cttw pırıltılı elmas, gümüş 2.77mm bant üzerinde zekice öne çıkıyor. Bu İstiflenebilir İfade halkası sonsuza dek sevilecek ve 9 parmak büyüklüğünde olacak.Metal Ağırlığı : 2.06 grams Jewelry Türü : İnce Stil : üst üste takılabilir bilezikcinsiyet : Kadınmetal : Gümüşmetal Renk : Beyaz Bant Genişliği : 2.77mmhalka Boyutu : 9boyutlar : Halka Üst Uzunluğu ve Genişliği 3.34mmkapalı Arka Taş Detayları : Tip : turmalinrenk : pembeşekil : Kareağırlık : 0.125 cttmiktar : 1 Jewelry Ayarı : Bezel Diamond Detayları : Şekil : yuvarlakağırlık : 0.144 cttmiktar : 18 Takı Ayarı : Prongöğeniz, saklamak veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Menşe ülke : Hindistan Gümüş, Katı, Kapalı Geri, Taş, Elmas.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cz telkari bant

₺ 57.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.