• Yeni Kız
Karat T.G.W. Oluşturulan Beyaz Safir ve Elmas Accent Gümüş Kalp söz yüzüğü

Karat T.G.W. Oluşturulan Beyaz Safir ve Elmas Accent Gümüş Kalp söz yüzüğü

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Miabella'nın Yarattığı bu Beyaz Safir ve Pırlanta Aksanlı Kalp Söz Yüzüğü ile söz verin. Parlak gümüşten üretilen bu yüzük, merkezde kalp şeklinde kesilmiş, sivri uçlu ışıltılı beyaz safir değerli taş (5 x 5 mm) ve şaft boyunca yerleştirilmiş 12 yuvarlak kesim, serme seti pırıltılı pırlantaya (HI, I3) sahiptir. Yüksek cila ile geliştirilmiş bu muhteşem söz yüzüğü, herhangi bir mücevher koleksiyonu için değerli kılar. Bu zarif ve sofistike değerli taş ve pırlanta vurgulu yüzük, kalıcı sevginizin zarif bir sembolünü oluşturacaktır. Saf Gümüşten üretilmiştir. 3 / 5ct t.g.w. Beyaz Safir Yarattı. 0.06ct tw Pırlanta. Elmas Rengi : HI. Elmas Berraklığı : I3. Kalp ve Yuvarlak Kesim Taşlar. Çatal ve Serme Taşlar. Söz Yüzüğü. Bant Genişliği : 2.2mm. Miabella takı parlatma bezi ile birlikte gelir. Bir hediye kutusunda dikkatlice paketlenmiştir. Miabella Jewelry : Güzel mücevherler yaratma konusunda 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Miabella, özel bir günü parıldayan bir şeyle kutlamak için aradığınız şeye sahiptir. Miabella - Takıda Uyum.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş kalın cz band

₺ 39.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.