• Yeni Kız
İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama Damalı Kesim Ametist Yüzük

İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama Damalı Kesim Ametist Yüzük

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Neşeli bir ton için bu değerli taş yüzük, önümüzdeki yıllarda favoriniz olacağından emin olabilirsiniz. Kaliteli rodyum kaplama gümüşten üretilen bu yüzük, zarif bir görünüm için narin ip desenleriyle birlikte 12x10 mm yastık şeklinde dama tahtası kesimli mor ametist değerli taşla süslenmiştir. Bu 2 mm genişliğindeki halka 5 parmak boyutunda mevcuttur ve değerli taş 4,85 cttw ağırlığındadır.Metal Ağırlığı : 2.75 grams Jewelry Türü : İnce Stil : Değerli Taş yüzükcinsiyet : Kadınmetal : Gümüşmetal Renk : Beyaz Bant Genişliği : 2mmyüzük Boyutu : 5 Gemstone Detayları : Tür : ametistdoğum Taşı Ay : Şubatrenk : morkesme : Dama tahtasışekil : Yastıkboyutu : 12mm x 10mmağırlık : 4.85 cttmiktar : 1 Jewelry Ayarı : Prongöğeniz ücretsiz yeşil bir hediye ile gelir saklama veya hediye vermek için mükemmel beyaz fiyonklu kutu.Menşe ülke : Tayland Gümüş, Rodyum kaplama, Katı, Değerli Taş.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cz telkari bant

₺ 57.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.