• Yeni Kız
0. ct Yuvarlak Kübik Zirkonya İstifleme Yüzük Gümüş

0. ct Yuvarlak Kübik Zirkonya İstifleme Yüzük Gümüş

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Saf Gümüşten yapılmış bu güzel 0.42 Karat Yuvarlak Kübik Zirkon İstifleme Halkası klasik ve zamansızdır. Beyaz Kübik Zirkon içeren bu yüzük, saf 925 Ayar Gümüşten özenle üretilmiştir. Parlaklığın daha uzun süre dayanmasını sağlamak için rodyum kaplama bu halkayı kaplar. Bu Kübik Zirkon yüzük, özel bir hediye kutusunda çekici bir şekilde paketlenmiştir. Oravo 0.42 Karat Yuvarlak Kübik Zirkonya İstifleme Yüzük Gümüş Taş : Kübik Zirkonya. Taş Karat Ağırlığı : 0.42 Karat Toplam Ağırlığı. Şekil : Yuvarlak. Taş Boyutu : 2x2mm. ayarı : Prong. Halka Özellikleri : Metal : Gümüş. Bitiş : Rodyum. Ağırlık : 2.3 gram. Uzunluk : 0.75 inç. Genişlik : 0.75 inç. Yükseklik : 0.75 inç. Mevcut Boyutlar : 5, 6, 7, 8, 9. Bu yüzük çekici bir imza hediye kutusunda gelir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş çift çapraz yüzük

₺ 19.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.