• Yeni Kız
Gümüş Kübik Zirkonya Sarı Taş Şekli Yüzük

Gümüş Kübik Zirkonya Sarı Taş Şekli Yüzük

Ürün Puanı:
₺ 82.06

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Saf gümüşten üretilen bu yüzük, merkezinde süslü sarı kübik zirkon taşlarla kaplı bir elmas şekline sahiptir. Kenarlar, şafttan aşağı sıralar halinde uzanmaktansa, ışıltılı beyaz değerli taşlarla vurgulanmış belirgin bir ortam sunar. Bu yüzük SL Collection tarafından bir mesajla tasarlanmıştır. İçte ve dışta güzel mücevherler yaratarak, SL Collection'ın mesajı, kadınların içsel güçlerini, güçlerini ve güzelliklerini keşfetmelerini sağlamak için bu yüzüğün sapına yerleştirilmiş gizli bir değerli taş aracılığıyla ortaya çıkar. Bu halka, rahat oturması için kapalı bir alt galeriye ve iki tonlu güzel bir kaplamaya sahiptir. Takı Türü : Fine Stone Şekli : Round Jewelry Ayarı : Pave Band Genişliği : 3-4mm, 4-5mmstone : Kübik Zirconia Ring Stil : Yıldönümü, Kokteyl-Küme, Moda, Açacağı, Solitaire, Statement Jewelry Bitiş : Yüksek Polish Metal Renk : White Metal : Ayar Silver Exact Renk : Yellow Size : 8.5, 5.5, 7, 6, 5, 6.5, 7.5, 9, 8 Tüm ölçümler yaklaşıktır ve listelenen boyutlardan biraz farklı olabilir. SL Koleksiyonu Gümüş Kübik Zirkonya Sarı Taş Şekli Yüzük.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş cr yakut bant

₺ 0.67

Jordan Blue NYC ne biliyor?sıcak Sen?her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylardan memnun kalacaksınız Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol denetimin

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.