• Yeni Kız
ct Yuvarlak Pembe Düzenlendi Safir ve Taşlı Yüzük Gümüş

ct Yuvarlak Pembe Düzenlendi Safir ve Taşlı Yüzük Gümüş

Ürün Puanı:
₺ 108.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Saf Gümüşten yapılmış bu 5 ct Yuvarlak Şekilli Pembe Safir Yüzük, başınızı döndüreceğinizden ve kıyafetinizi tamamlayacağınızdan emin olabilirsiniz. 5 CT Pembe Safir ile oluşturulmuş ve ışıltılı beyaz Kübik Zirkon ile vurgulanmış olan bu yüzük, saf 925 Ayar Gümüşten güzelce üretilmiştir. Parlaklığın daha uzun süre dayanmasını sağlamak için rodyum kaplama bu halkayı kaplar. Bu yüzük, özel bir hediye kutusunda çekici bir şekilde paketlenmiştir. Oravo 5 cts Yuvarlak Şekil Düzenlendi Pembe Safir Yüzük Gümüş Değerli taş : Düzenlendi Pembe Safir. Taş Karat Ağırlığı : 5 Karat Toplam Ağırlığı. Şekil : Yuvarlak. Taş Boyutu : 10x10mm. ayarı : Prong. Halka Özellikleri : Metal : Gümüş. Bitiş : Rodyum. Ağırlık : 5.6 gram. Uzunluk : 0.88 inç. Genişlik : 0.38 inç. Yükseklik : 0.1 inç. Mevcut Boyutlar : 5, 6, 7, 8, 9. Çekici bir imza hediye kutusunda gelir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş Cilalı Emaye Yüzük

₺ 23.98

Dikkat çekecek şık, gümüş ve rodyum kaplama, üst üste takılabilir bilezik Bu halkalar, tüm halkanın etrafında güzel bir kübik zirkon taşı ve siyah emaye "X'ler " desenine sah

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.