• Yeni Kız
Değerli Kuyruklar HomeBase Microsuede Köpek Loveseat Kapağı, Deve, Orta, 88 L 70,5 W.25H

Değerli Kuyruklar HomeBase Microsuede Köpek Loveseat Kapağı, Deve, Orta, 88 L 70,5 W.25H

Ürün Puanı:
₺ 179.90

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Sandalyenizi kirli pençelerden ve keskin pençelerden koruyun. Sert kapitone mikrosuede ile üretilmiştir. Yüksek tavanlı polyester ile doldurulmuş. Çoğu standart sandalyeye uyar. Ayarlanabilir elastik arka kayış. Makinede yıkanabilir. Orta Home Base Dayanıklı Kapitone Microsuede Loveseat Slipcover Mobilya Koruyucu Değerli Kuyruklar tarafından 88 "L x 70.5" W x'dir.25 "H. Aşk koltuğunuzu kirli pençelerden ve keskin pençelerden koruyun. Loveseat'i evcil hayvan tüylerinden, çiziklerden, dökülmelerden ve genel aşınma ve yıpranmadan korur. Sert kapitone mikrosuede ile üretilmiştir. Yüksek tavanlı polyester ile doldurulmuş. Çoğu standart aşk koltuğuna uyar. Ayarlanabilir elastik arka kayış. Makinede yıkanabilir. Ürün Ölçüleri : 88 "U x 70,5" D x.25 " H.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

ENERJİ TOPU- SUPERBERRY, Ct

₺ 1.67

PROTEİN ENERJİ TOPLARINI ZIPLATAN SUPERBERRY, EĞLENCELİ BESLENME VE LEZZET RULOLARIDIR HER PORSİYONDA 10 Gr PROTEİN VE 3 Gr LİF BULUNUR GLUTENSİZ VE GM OLMAYAN HAREKET HALİNDEYKEN K

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.