• Yeni Kız
McCormick Produce Partners Smoothie Mi - Çilek, 2. oz

McCormick Produce Partners Smoothie Mi - Çilek, 2. oz

Ürün Puanı:
₺ 43.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Produce Partners Strawberry Smoothie Mix, doğal olarak tatlı ve hafif ekşi çilek ve süt ikilisini canlandırıcı bir şekilde içilebilir bir ikram haline getirmeye yardımcı olur. Smoothie karışımı, 1 su bardağı çilek, süt ve buz küplerini karıştırın, ardından servis yapmak için dökün. Badem veya hindistancevizi sütü ile de lezzetli! Smoothie'nizin mükemmel dengeli bir kahvaltı veya istediğiniz zaman atıştırmalık olarak tadını çıkarın. Produce Partners ile lezzetli ev yapımı yemekler hazırlamak kolaydır — size kaliteli malzemeler ve temel lezzetlerle başlayacağız ve kendi taze ürünlerinizi ekleyeceksiniz. Sadece 4 malzemeyle sadece 5 dakikada lezzet dolu bir çilekli smoothie. Sadece 1 su bardağı dilimlenmiş çilek, süt ve buz küplerini ekleyin. Her paket 3 su bardağı smoothie yapar. Bir lezzet bükümü için bir tutam Mc Cormick Öğütülmüş Zencefille doldurun. Yapay renkler veya yüksek fruktozlu mısır şurubu yok.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Tatil Zamanı Noel Teneke Kova

₺ 3.00

Geleneksel tatil tasarımlarına sahip dekore edilmiş Metal Kovalar Yatağa sıkışmış, sade ve temiz, taze kesilmiş Noel ağacına sahip eski bir kırmızı kamyon Bu kova, günümüz�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.