• Yeni Kız
Siyah Kağıt Parti Masa Dekoru, Çocuk Ayakta Gnome

Siyah Kağıt Parti Masa Dekoru, Çocuk Ayakta Gnome

Ürün Puanı:
₺ 27.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu eğlenceli cüce, ısınmak için ellerini sakalının altına saklıyor olmalı! Siyah Kağıt Parti masa dekoru, Yuvarlak Cüce, küçük güdük ayakların tuttuğu yuvarlak gövdeleriyle sizi gülümsetecek. Kabarık bir sakalı ve uzun kırmızı bir şapkayla kaplı gözleri olan bu şenlikli adam, oturma odanıza veya şömine şöminenize tatil neşesi katacak. Siyah Kağıt Parti masa dekoru Yuvarlak Gnome, ailenin favorisi olacağından emin! Basit bir dokunuş için tek başına kullanılabilir veya kendi tatil sahnenizi oluşturmak için diğer masa dekorlarıyla gruplandırılabilir. Kullanılmadığı zaman kağıt mendile sarın ve güvenli bir şekilde saklayın. Örgü Şapkalı Siyah Kağıt Partisi Noel Cücesi Çocuk, 16 inç. Kısa bacaklı küçük peluş cüce. Örgü şapkası rahat bir bufalo ekose desenine sahiptir. Gnome'un büyük burnunun altında geleneksel kabarık bir sakalı vardır. Küçük ayakları yuvarlak vücudunu tutuyor. >. Oturma odanızı veya şömine şöminenizi süslemek için mükemmeldir. Anında tatil çekiciliği için kullanıma hazır hale gelir. Herhangi bir odaya veya alana şenlikli detaylar ekler. Ürün rengi : Kırmızı. Ürün ölçüleri : 10 "x 5.5" x 16". Ürün malzemeleri : Polyester, dinas, demir. Model Numarası. : IG169942.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Avize Montaj Hizmeti

₺ 1.67

Yeni klozetinizi nasıl takacağınızdan emin değil misiniz? Bir profesyonele bırak! Angi sizi en beğenilen yerel profesyonellerle buluşturarak zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi s

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.