• Yeni Kız
Wonder Nation Boys Hızlı Kuru Rashguard ve Mayo Seti, 2 Parça, 4 Beden ve Husky

Wonder Nation Boys Hızlı Kuru Rashguard ve Mayo Seti, 2 Parça, 4 Beden ve Husky

Ürün Puanı:
₺ 29.96

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Wonder Nation'ın bu Rashguard ve Mayo Seti, moda ve konforun mükemmel birleşimidir. Kazak rashguard'ın yumuşak streç kumaşını, yüzme gövdelerinin kolay ve rahat oturmasıyla birlikte sevecek. Çabuk kuruyan ve UPF50 + derecesi sağlayan bu koordineli yüzme seti, daha az endişe ile rahat ve eğlenceli bir gün sağlar. Münhasıran . Malzeme : Rashguard : 85% Polyester/15% Spandex; Sandıklar Kabuk : 90% Polyester/10% Spandex; Sandıklar Astar : 100% Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Tipi : Rashguard ve yüzmek mayo. Rashguard özellikleri : Rahat uyum; kazak; mürettebat boynu; raglan dirsek kollu; çabuk kuruyan; UPF50 + derecesi. Sandıklar özellikleri : Elastik bel ve iç büzme ipi ile açılır; bacak açıklığında elastik bağlama ile örgü astar; 2 ön şerit cep ve cırt cırt kapatma ile 1 bacak flep cebi; sahte sinek; allover baskı; çabuk kuruyan; UPF50 + derecesi. Çocuklar Çabuk Kuruyan Rashguard ve Wonder Nation'dan Mayo Seti.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Time ve Tru Kadın Kazak Şortu

₺ 45.98

Zaman ve Tru'nun Kazak Şortlarıyla rahatlayın Pelüş baskılı kumaş ve geniş nervürlü bel bandı, bu salona yakışan şortları hafta sonları olmazsa olmazlardan yapıyor Görün�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.