• Yeni Kız
Sınır Yok Gençlerin Dikişsiz Bisiklet Şortları

Sınır Yok Gençlerin Dikişsiz Bisiklet Şortları

Ürün Puanı:
₺ 34.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Sınırsız pürüzsüz ve dikişsiz Bisiklet Şortları, herhangi bir kadının gardırobuna modaya uygun bir ektir. Yumuşak ve esnek olan bu bisiklet şortları, zahmetsiz stil ve rahatlık için çeşitli soğuk renklerde ve baskılarda gelir. Takılan stili dengelemek için ekstra kapsama alanı veya stil için en sevdiğiniz eteklerin ve elbiselerin altına büyük boy mürettebat yakalı bir kazak koyun. Münhasıran . Malzeme : Katı : % 95 Polyester /% 5 Spandex; Baskı : % 51 Naylon /% 43 Polyester /% 6 Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5'10 "ve S beden giyiyor. Kapatma : Rahatlık için geniş elastik kemerli Pull-on stil. Cepler : Yok. Özellikler : Yumuşak, dikişsiz kumaş; allover baskı veya düz renkler. Sınırsız Kadınlar için Dikişsiz Bisiklet Şortları.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

George Big Erkek Dokuma Joggers

₺ 43.98

George'un kolay giyilen koşucuları görünümünüzü serin ve rahat tutar Streç kumaş, hafta sonu için mükemmel bir iş olan sizinle birlikte hareket uyumu yaratır Yaklaşık Model �

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.