• Yeni Kız
Merak Ulus Kızlar Polar Flare Pantolon Çekin, Boyutları 4-& Artı

Merak Ulus Kızlar Polar Flare Pantolon Çekin, Boyutları 4-& Artı

Ürün Puanı:
₺ 2.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Gündelik katman koleksiyonunu Wonder Nation'ın bu yükseltilmiş Polar Flare Pantolonlarıyla güncelleyin. Yumuşak karışımlı kumaşları ve modaya uygun renkleri ile bu pull-on pantolonlar, soğuk hava gardırobuna vazgeçilmez bir ektir. Günlük aktivitelerinden herhangi biri için ultra rahat, en sevdiği tişörtler ve kapüşonlularla zahmetsizce karışıyor. Ya da sevimli, koordineli bir görünüm için onları eşleşen Wonder Nation Polar Sweatshirt ile eşleştirin. Sadece at . Malzeme : % 60 Pamuk /% 40 Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 6 beden giyiyor. Uygun : Rahat. Kapatma : İpli elastik bel ile çekme. Cepler : Yok. Özellikleri : Yumuşak polar kumaş; flare bacak. Kızlar Polar, Wonder Nation'dan Parlama Pantolonunu Çekiyor.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Time ve Tru Kadın Kazak Şortu

₺ 45.98

Zaman ve Tru'nun Kazak Şortlarıyla rahatlayın Pelüş baskılı kumaş ve geniş nervürlü bel bandı, bu salona yakışan şortları hafta sonları olmazsa olmazlardan yapıyor Görün�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.