• Yeni Kız
Reebok Bayan Kap Kollu Jersey Tee Gömlek

Reebok Bayan Kap Kollu Jersey Tee Gömlek

Ürün Puanı:
₺ 2.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Kıyafet kararlarınızı basitleştirin, böylece gerçekten önemli olana odaklanabilirsiniz : sağlıklı kalmak. Reebok Women'ın bu cap sleeve tişörtü, en çok ihtiyacınız olduğunda rahatlık ve destek için spor salonuna giden gömleğinizdir. Bu büyük beden kısa kollu gömlek, sizinle birlikte hareket etmek için özel olarak tasarlanmış yumuşak Jarse malzemeden yapılmıştır. Bu tişörtün uyumu ve hissi, hareketinizi desteklemek için tasarlanmıştır, böylece yaşamın her alanında elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. Yüksek dayanıklılık egzersizi sırasında rahat kalın ve egzersiz ekipmanınızda kısıtlayıcı hissetme konusunda asla endişelenmenize gerek kalmaz. Sizi desteklemek için takılan bu performans üstü, üst gövdenize sarılmak ve orta kısımda yer açmak için tasarlanırken, yüksek alçak etek arkada ekstra kapsama alanı sağlar. Her yere giyilebilen bu çok yönlü tişörtte evden, işten ve spor salonundan çıkarken dengeyi bulun. İçin tasarlandı : Ev, iş veya spor salonu. Sizinle birlikte hareket etmek için tasarlanmış Jarse malzemeden yapılmıştır. Klasik Mürettebat Boynu. Kısa Kollu; Kapak Kılıfı. Çabuk Kuruyan Kumaş. Hafif. Yüksek Yoğunluklu Reebok Markası.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın Balon Kollu Tişört

₺ 30.58

Şık bir güncellemeyle sade olan Time and Tru'dan gelen bu tişört, şık balon kollara sahip Yaklaşık Model Ölçümleri : Yükseklik : 5’10 ”, Bel : 26”, Göğüs : 33 ”, Kal�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.