• Yeni Kız
Atletik İşler Kadın Çekirdek Aktif Kısa Kollu V Yaka Tişört

Atletik İşler Kadın Çekirdek Aktif Kısa Kollu V Yaka Tişört

Ürün Puanı:
₺ 59.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu Atletik İşler Kadınların Temel Aktif V Boyunları, olmazsa olmaz bir gardıroptur. Bu yarı gömme kısa kollu tişörtler, spor salonu veya günlük aktiviteleriniz için mükemmel olan sade ama şık bir görünüme sahiptir. Yumuşak kumaş, herhangi bir aktivite sırasında katmanlama ve hareket özgürlüğü için lüks bir his vermek üzere geri dönüştürülmüş polyester ve spandeksten yapılmıştır. Ayrıca nem emici kumaşları vardır, böylece gün boyu kuru ve rahat olursunuz. Bu eğlenceli renk yelpazesiyle bunlar yeni favori tişörtleriniz olacak. Atletik İşler Kadın Çekirdek Aktif Kısa Kollu V Yaka Tişört : % 94 Geri Dönüştürülmüş Poli /% 6 Spandeks Süetli Jarse. Yarı donanımlı. V Yaka. Kısa Kollu. Etiketsiz Konfor. Nem Esneklik Teknolojisi. Makinede yıkanabilir. İthal. Mevcut 2 Paket, buraya tıklayın. Mevcut 3 Paket, buraya tıklayın. Mevcut 5 Paket, buraya tıklayın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın İnce Jarse Tişört

₺ 30.60

4.3 oz. / yd2 (ABD) 7 oz. / L yd (CA),% 100 penye ringspun cotton Heather Grey,% 90 / 10 ringspun cotton / polyester100 pamuk ipliğidir renk beyazomuzdan omuza bantlama3 / 4 "dikişli

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.