• Yeni Kız
Zaman ve Tru kadın Kısa Kollu Erkek Arkadaşı T-Shirt

Zaman ve Tru kadın Kısa Kollu Erkek Arkadaşı T-Shirt

Ürün Puanı:
₺ 31.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Temel bilgilerinizi bu Sefer ve Tru Kadın Kısa Kollu Erkek Arkadaş Tişörtü ile güncelleyin. Bu, sizi gün boyu rahat ettirecek% 100 pamuklu, süper yumuşak ve hafif bir tişört. Şık ama rahat bir görünüm için sol göğüs bölgesinde bir cep vardır ve bu üstleri en sevdiğiniz kot pantolon veya şortla eşleştirebilir, hatta kasabada bir gece geçirmek için sevimli bir ceket ve eğlenceli mücevherlerle giydirebilirsiniz. Time and Tru'dan gelen bu klasik ama çok yönlü erkek arkadaş cep tişörtleriyle yanlış gidemezsiniz. Düz renklerde ve yeni Rugby şeritlerinde mevcuttur. Malzeme : % 100 pamuklu Jarse. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5'10 "ve S beden giyiyor. Yaka : Mürettebat boynu. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Kısa. Cepler : 1 göğüs cebi. Özellikler : Düz etek boyu; etek üzerinde yan yarık. Time and Tru'dan Kadın Kısa Kollu Erkek Arkadaş Tişörtü.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Reebok Kadın Döner Tişört

₺ 1.67

Reebok Women's Revolve Kısa Kollu Grafik Tişört, bu sezon temel gömleğiniz olacak! Rahat bir jarse tişört malzemesinden yapılmış olan bu tişört, antrenmanlarınız sırasında ke

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.