• Yeni Kız
Sonsuza kadar Gelin Karat T.W. Pırlanta Gümüş Kompozit Gelin Seti

Sonsuza kadar Gelin Karat T.W. Pırlanta Gümüş Kompozit Gelin Seti

Ürün Puanı:
₺ 323.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

1 / 5ct ile oluşturulan bu gelin seti. T.W. Diamond, etrafını Elmas Vurgularla saran ışıltılı taşlardan oluşan yuvarlak bir hale sergiliyor. Her iki yüzük de geniş saplı ve oyulmuş halat tarafı detaylı, yüksek cilalı gümüşten yapılmıştır. Bu gelin seti, bol miktarda yuvarlak ışıltılı 1 / 5ct'ye sahiptir. T.W. Pırlantaların hepsi yüksek cilalı gümüşten yapılmıştır. Bu güzel gelin seti ile hayatınızın aşkını etkileyin. Gelin yüzüğü, merkezde Elmaslarla Kümelenmiş yuvarlak bir hale sergiliyor. Sonsuza Kadar Gelin 1/5 Karat T.W. Pırlanta Gümüş Kompozit Gelin Seti (J, I3). Değerli Taş Türü - Elmas. Renk / Berraklık - J, I3. Kesik kesik. Karat Ağırlığı - 1/5 ct. Altın Karat - NA. Metal Rengi - Beyaz. Metal - Gümüş. Stil - Halo Nişan Yüzüğü. Ayar Tipi - Çatal. Boyut - 5-9. Cinsiyet - Kadınlar, Kızlar. Menşe Ülke - ABD. Kutu Dahil.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

10kt Beyaz Altın Alyans

₺ 642.04

Bu olağanüstü klasik Düğün Bandının sonsuz sevginizi sembolize etmesine izin verin Yüzük benzersiz bir şekilde tasarlanmış beyaz altın rengine sahiptir ve yüksek cilalı bir y

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.