• Yeni Kız
1 4Ct TDW Elmas S Gümüş Çiçek Patlama Halo Gelin Seti

1 4Ct TDW Elmas S Gümüş Çiçek Patlama Halo Gelin Seti

Ürün Puanı:
₺ 2.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Gelininizi bu ışıltılı pırlanta gelin yüzüğü seti ile onurlandırın. Saf gümüşten üretilen nişan yüzüğü, mucize plaka ayarında, çiçek benzeri bir formasyonda ışıltılı yuvarlak elmaslardan oluşan bir kümeye sahiptir. Yuvarlak elmaslardan oluşan bir çerçeve, ışıltılı merkezi oluşturan bu kümeyi çevreler. Daha küçük yuvarlak elmaslar, halkanın şaftını daha fazla ışıltı ekleyerek hizalar. Halkaya sıkıca oturan, yuvarlak elmaslarla süslenmiş eşleşen bir alyans topluluğu tamamlar. Pırlantalar ve parlatılmış parlaklık ile ışıldayan bu gümüş gelin seti, göz kamaştırmak ve zevk almak için tasarlanmıştır. İmparatorluk 1/4 Ct TDW Elmas S925 Ayar Gümüş Çiçek Patlama Halo Gelin Seti (IJ, I2).

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Beyaz Tungsten Alyans

₺ 2.00

Bu şık ama sade erkek beyaz tungsten bandının hediyesiyle ona olan sevginizi ifade edin Bu halka, rahatsız edici keskin kenarları önlemek için yuvarlatılmış kenarlarla konturlu, R

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.