• Yeni Kız
3 Ayar T.G.W. Beyaz Safir 10kt Beyaz Altın Gelin Seti

3 Ayar T.G.W. Beyaz Safir 10kt Beyaz Altın Gelin Seti

Ürün Puanı:
₺ 1119.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Miabella'nın Yarattığı bu Beyaz Safir Gelin Seti ile sevginizi ve bağlılığınızı ifade edin. Parlak beyaz altından üretilen nişan, bandın merkezinde yastık kesimli, çatal uçlu beyaz safir değerli taş (8 x 8 mm) içerir. Eşleşen alyans vitrini 18 yuvarlak kesim, çatal seti, görünüme ışıltı katan beyaz safir değerli taşlar yarattı. Yüksek cila ile zenginleştirilmiş bu muhteşem iki parçalı değerli taş gelin seti, herhangi bir mücevher koleksiyonuna ve sevginizin sembolüne mükemmel bir katkı sağlar. 10kt Beyaz Altından üretilmiştir. 3-1/3 ct. T.G.W. Beyaz Safir Yarattı. Yastık Kesme Taş. Sivri uçlu taşlar. İki parçalı Gelin Seti. Toplam Bant Genişliği : 3.2mm. Miabella takı parlatma bezi ile birlikte gelir. Bir hediye kutusunda dikkatlice paketlenmiştir. Miabella Jewelry : Güzel mücevherler yaratma konusunda 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Miabella, özel bir günü parıldayan bir şeyle kutlamak için aradığınız şeye sahiptir. Miabella - Takıda Uyum.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Tantal Çok Yivli Alyans

₺ 0.33

Zamansız gümüş tonlu bir erkek yüzüğü asla modası geçmez, ancak parlak tantal ile yapıldığında ona biraz tavır verir Mükemmel oluklar, hem moda hem de alyans olarak giyilebil

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.