• Yeni Kız
Karat T.W. Pırlanta Gümüş Çiçekli Çift Halo Gelin Seti

Karat T.W. Pırlanta Gümüş Çiçekli Çift Halo Gelin Seti

Ürün Puanı:
₺ 323.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu kraliyet Miabella Pırlanta Çiçekli Çift Halo Gelin Seti ile bir kraliçe gibi ışıldayın. Yüksek cila ile geliştirilmiş bu muhteşem yüzük seti, parlak gümüşten üretilmiştir. Şık nişan yüzüğü, çarpıcı bir çiçek halo tasarımında 48 yuvarlak kesim, serme, çerçeve ve sivri uçlu göz kamaştırıcı elmaslara (G-H, İ2-İ3) sahiptir ve eşleşen alyans boyunca güzelce düzenlenmiştir. Bir milgrain kaplama ile geliştirilmiş bu elmas gelin seti, gelininizin sevinçle kızarmasını sağlayacaktır. Saf Gümüşten üretilmiştir. 1/4 ct. T.W. Elmaslar. Elmas Rengi : G H. Elmas Berraklığı : I2-I3. Çatal, Çerçeve ve Döşeme Taşları. 2 Parçalı Gelin Seti. Milgrain Bitir. Nisan Doğum Taşı. Miabella takı parlatma bezi ile birlikte gelir. Bir hediye kutusunda dikkatlice paketlenmiştir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

10kt Beyaz Altın Alyans

₺ 642.04

Bu olağanüstü klasik Düğün Bandının sonsuz sevginizi sembolize etmesine izin verin Yüzük benzersiz bir şekilde tasarlanmış beyaz altın rengine sahiptir ve yüksek cilalı bir y

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.