• Yeni Kız
Cilalı Kenarları ve Lüks Konfor Uyumu ile Ahşap Erkek Kamuflaj Paslanmaz Çelik Alyans

Cilalı Kenarları ve Lüks Konfor Uyumu ile Ahşap Erkek Kamuflaj Paslanmaz Çelik Alyans

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Cilalı Kenarları ve Lüks Konfor Uyumu olan Realtree Timber Erkek Kamuflaj Alyans ile özel gününüzü kendinizce kutlayın. Bu öğe, bir alyansın geleneksel görünümüne geleneksel olmayan, daha rahat bir yaklaşım getiriyor. Bu erkek grup yüzüğündeki Realtree kakması, doğayla uyum sağlamanıza ve kalabalığın içinde öne çıkmanıza olanak tanır. Bakımı kolaylaştıran benzersiz bir paslanmaz çelik malzeme tasarımına sahiptir. Kararmaya karşı dayanıklı ve dayanıklıdır, ayrıca hipoalerjeniktir. Bu 7mm paslanmaz çelik camo alyans giymek için bir sevinç yapmak. Cilalı Kenarları ve Lüks Konfor Uyumu ile Realtree Timber Erkek Camo 7mm Paslanmaz Çelik Alyans : Her durum için mükemmel erkek band yüzükrealtree kamuflaj kakması, doğayla uyum sağlamanıza ve bakımı kolay, kalabalıksız çelik bir yapıda öne çıkmanıza olanak tanır.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Tantal Çok Yivli Alyans

₺ 0.33

Zamansız gümüş tonlu bir erkek yüzüğü asla modası geçmez, ancak parlak tantal ile yapıldığında ona biraz tavır verir Mükemmel oluklar, hem moda hem de alyans olarak giyilebil

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.