• Yeni Kız
Karat T.W. Pırlanta Gümüş Telkari Gelin Seti

Karat T.W. Pırlanta Gümüş Telkari Gelin Seti

Ürün Puanı:
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu çarpıcı Miabella Pırlanta Telkari Gelin Seti ile stil ve zarafet katın. Parlak gümüşten üretilen benzersiz nişan yüzüğü, telkari bir tasarıma sahip ve eşleşen kontur düğün bandını süsleyen 58 yuvarlak kesim, serme ve çatal seti pırıltılı pırlantaya (G-H, I2-I3) sahiptir. Parlak bir parlaklığa parlatılmış bu muhteşem elmas gelin seti, herhangi bir mücevher koleksiyonuna mükemmel bir ektir. Bu pırlanta yüzüklerle evlenme teklif ederken ona "Yaparım" demesini izle. Saf Gümüşten üretilmiştir. 1/3 ct. T.W. Elmaslar. Elmas Rengi : G H. Elmas Berraklığı : I2; I3. Döşeme ve Döşeme taşları. 2 Parçalı Gelin Seti. Bant Genişliği : 3.6mm. Miabella takı parlatma bezi ile birlikte gelir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

10kt Beyaz Altın Alyans

₺ 642.04

Bu olağanüstü klasik Düğün Bandının sonsuz sevginizi sembolize etmesine izin verin Yüzük benzersiz bir şekilde tasarlanmış beyaz altın rengine sahiptir ve yüksek cilalı bir y

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.